Sitemap | Jobs | Contact |

U bent hier: Bedrijf » Bedrijfsprofiel
Bedrijfsprofiel

Innovatief koel- en vriestransport

Is koel- en vriestransport uw business? Dan is VéDéCar uw partner. Wij bouwen geïsoleerde carrosserieën die aan de strengste Europese eisen voldoen – vandaag én morgen!  Wij bieden u innovatieve oplossingen: robuuste koel- en vriescarrosserieën met de hoogste isolatiewaarde, een duurzame bedrijfszekerheid, een laag eigen gewicht en een uiterst degelijke afwerking. Reeds decennia lang zetten we nieuwe standaarden in het bedenken van creatieve oplossingen.

 

Hoogste certificaten voor temperatuurgeleid transport

De bedrijfszekerheid en certificering van uw temperatuurgeleide carrosserieën zijn onze eerste zorg. Daarom werken we alleen met hoogwaardige isolatiematerialen gecombineerd met een constructie die uniek is in de branche. Resultaat? Uw VéDéCar koelcarrosserieën halen de hoogste isolatiewaarden. Zo bekomen onze klanten probleemloos een ATP/FRC-certificaat – tot twaalf jaar.

 

Exclusieve kwaliteitsmaterialen, solide constructie

De solide constructie van de VéDéCar kasten is uniek in de branche. We gebruiken de beste materialen, werken elke kast tot in het kleinste detail af, en doen geen toegevingen op kwaliteit. We hebben een eigen constructiemethode die steunt op een verwarmde hydraulische pers van 1000 ton om de panelen in één stuk te maken. We gebruiken specifieke materialen en isoleren elke kast met hoogwaardig polyurethaanschuim. Resultaat? Uw carrosserie scoort de hoogste isolatiewaarde, en is robuust, maar licht – wat u kopzorgen, energie, én brandstof bespaart.

 

Test ons en u zal overtuigd zijn!


Privacy Policy | Juridische info | Verkoopvoorwaarden | Contact
Copyright © V.D.M. NV 2011 - 2018